Horren - Tapijtvision | Woning en project stoffering
370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-370,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Raamhorren

Raamhorren zijn het juiste product als u wilt ventileren maar zonder de binnenkomst van insecten! Omdat elk raam anders is en u zelf uw wenzen hebt is het van belang u goed te oriënteren over de mogelijkheden en diverse toepassingen. Een hor moet passen om zijn werk goed te doen! Daarom meten wij dit product gratis bij u in. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deurhorren

Of het nu een dubbele buitendeur is of een schuifpui, er is altijd een hordeur die past. De rolhordeur is een windvaste solide hordeur die geschikt is voor de ‘normale’ afmeting deur maar ook voor grote oppervlaktes.

Plissé Hordeur

De Plissé hordeur is een populaire hordeur. Het gaas van van de plisse hordeur is duidelijk zichtbaar en gevouwen. Doordat er zo goed als geen drempel in de plissé hordeur zit is deze zeer vriendelijk voor kinderen en rolstoelgebruikers.