Zonwering Nunspeet | Tapijt Vision Nunspeet
355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-355,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraak vertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Rolluiken van aluminium zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang profijt en plezier zult hebben van uw aankoop. Bovendien is aluminium recyclebaar.

Zonwering buiten – Knikarmschermen

Een knikarmscherm zonwering laat u optimaal genieten van uw tuin en terras. Ondanks dat de zon hoog aan de hemel staat, blijft het er goed verblijven. Knikarmschermen vormen een uitkomst boven uw terras of openslaande ramen en deuren. U behoudt de maximale ruimte en blijft vrij zicht houden. Door de ingenieuze constructie van de knikarmen wordt er een grote uitval verkregen. De schermen zijn naar keuze uit te voeren als volledige cassette of als een semicassette systeem. Een volledig cassette systeem heeft een gesloten afdekplaat rondom de doekrol waardoor het doek optimaal beschermd wordt tegen weersinvloeden of vuil van buitenaf.

zonwering project

Uitvalschermen

Een uitvalscherm (in de volksmond ook wel zonnescherm genoemd) geeft u de mogelijkheid om lage zon te weren. Het is bij uitstek een scherm dat ook in winderige situaties toch uit kan staan. Dit is mogelijk door de diversiteit van verschillende armen. Het doek van een uitvalscherm rolt op in een cassette waardoor er een maximale bescherming van het doek wordt gegarandeerd. Door de verschillende montage mogelijkheden kan een uitvalscherm vrijwel overal geplaatst worden. Al jaren dé vertrouwde zonwering!

Markiezen

Voor hoogwaardige markiezen, 100% maatwerk en meerdere uitvoeringen, bent u bij TapijtVision op het juiste adres. Er zijn diverse modellen markiezen en uitvoeringen. Wij leveren houten evenals aluminium markiezen welke niet te onderscheiden zijn van hout dankzij de klassieke vormgeving. Bezichtig deze en ons overige assortiment markiezen in de showroom. De maatwerk markiezen bieden we aan tegen een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en indien gewenst met volledig verzorgde montage. Alle markiezen worden ambachtelijk vervaardigd met moderne materialen en elektrisch of met de hand te bedienen.