Laminaat vloer Nunspeet | Tapijt Vision woning en project stoffering
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Laminaat vloer

De laminaat vloer is niet meer weg te denken uit woningen en kantoren. Wat begon als een goedkoper alternatief voor een parket vloer, groeide uit tot een veelzijdig, geheel eigen product. Laminaat voldoet tegenwoordig aan hoogstaande interieurwensen. Laat u verrassen door laminaat! Laminaatvloeren zijn nauwelijks meer te onderscheiden van echt hout, tegels of marmer. Door een voelbaar reliëf, overtuigde kleurnuances en een prachtige, natuurgetrouwe uitstraling lijken sommige laminaatvarianten ‘griezelig’ echt. Naast veelzijdig en mooi is laminaat praktisch. Een laminaatvloer houdt u namelijk makkelijk schoon.

woonkamer pvc vloer
woonkamer vloer

Laminaat is een speciale vloersoort met veel voordelen. Deze vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming en is uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. Laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen:

  1. De bovenste laag is transparant en biedt weerstand tegen slijtage, waaronder schokken en krassen.
  2. De tweede laag is de decor-laag waaraan het laminaat zijn karakteristieke uiterlijk dankt.
  3. De derde laag vormt de kernplaat van HDF. Dit is een vezelplaat met hoge dichtheid, waardoor het laminaat zijn sterke karakter krijgt.
  4. De onderste tegenlaag voorkomt kromming.

Wij weten alles van dit laminaat, zodat zij u uitstekend kunnen helpen. Denk hierbij aan benodigdheden voor ondervloeren, mogelijkheden voor vloerverwarming en veel andere bruikbare tips.