PVC vloer Nunspeet | Tapijt Vision Woning en project stoffering Nunspeet
283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-283,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

PVC vloer

De PVC vloer is hip en trendy en wint dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. En we hebben het dan nog niet eens gehad over de vele voordelen die van dit vloertype (pvc vloeren) het neusje van de vloermateriaal zalm maken.

De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid en vele voordelen, een ruim aanbod aan kleuren en design en een hoge slijtageweerstand. Dit kan variëren van 0.2 tot en met 0.8 mm slijtlaag. En dit alles tegen een uiterst scherpe prijs.

PVC vloer, de voordelen

PVC is veelzijdig en geschikt voor vrijwel alle situaties en wensen. Het biedt dan ook de volgende voordelen:

  • Het is erg sterk, dus goed bestand tegen zware belasting en vocht.
  • Het is slijt- en krasvast en gaat dus jaren mee.
  • Het is makkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat het water en vuil afstoot.

Door de antisliplaag zult u of uw kind niet snel uitglijden tijdens het traplopen of spelen

pvc vloer
pvc vloer

Geschikt voor elke ruimte

Bent u op zoek naar een pvc vloer voor uw badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer? Kijk dan zeker eens naar de aanschaf van een pvc vloer. U zult er van versteld van staan wat de pvc vloer allemaal te bieden heeft. Waaronder het uiterst geschikt is met vloerverwarming. En met een aan 100% grenzende zekerheid haalt u een vloer in huis die al miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt. Wacht niet te lang en vraag een gratis advies gesprek aan bij u huis.