Trap laten stofferen of renoveren | TapijtVision Nunspeet
857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Trap laten stofferen of renoveren Nunspeet

Trap bekleden of traprenovatie? Dan bent u hier aan het juiste adres want wij hebben al jaren ervaring en de kwaliteit als het op trap bekleden of traprenovatie en het leggen van allerlei soorten vloeren aankomt. Ons uitgebreide assortiment, ervaring en het denken in oplossingen op het gebied van traprenovatie en het leggen van vloeren zorgen ervoor dat elke open, dichte of wenteltrap een juweeltje wordt in uw huis of kantoor!

 

Wij komen daarom graag bij u langs om te bespreken wat in uw situatie de beste keuze is. Daarnaast laten we u graag de vele mogelijkheden van alle materialen zien. U zult versteld staan van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is! Bekijk onze projecten maar eens voor inspiratie.

 

U kunt bij ons vloerbedekking kopen in zeer veel verschillende kleuren, dessins en motieven. Wij hanteren daarbij altijd een zeer scherpe prijs en leveren snel.

Vakkundig en snel gelegd

Door onze ruim 25 jaar ervaring kunnen we snel en vakkundig uw trap stofferen op de manier zoals u dat wilt. We gaan pas weg als u en wijzelf tevreden zijn over het resultaat. 

open trap nunspeet pvc vloer